BENELUX
contact
EINHELL contact
producten
home_new_2
home_new

Welkom bij EINHELL Benelux. EINHELL Benelux is een 100% dochter van het Duitse EINHELL GERMANY AG. Dit moederbedrijf is gevestigd in het Duitse Beieren en biedt, wereldwijd gezien, werkgelegenheid aan 1.000 mensen. EINHELL producten worden momenteel in meer dan 50 landen verkocht  en hiermee wordt een jaaromzet gegenereerd van 400 miljoen euro.  EINHELL Benelux is gevestigd te Breda in Nederland en is verantwoordelijk voor de verkoop, distributie en after-sales service voor België, Nederland en het Groothertogdom Luxemburg. EINHELL Benelux heeft een eigen logistiek centrum zodat ze voorraadhoudend zijn en van hieruit kunnen de producten snel worden geleverd aan onze klanten.

EINHELL bestaat al meer dan 45 jaar en is gespecialiseerd in het ontwerp, de ontwikkeling en verkoop van elektrisch gereedschap op het gebied van Powertools, Stationair- en Tuingereedschap. Dit wordt gedaan via verschillende assortimenten die zijn ondergebracht in de productlijnen EINHELL RED en EINHELL BLUE. Binnen deze productlijnen zijn inmiddels meer dan 500 verschillende artikelen te vinden welke worden ontwikkelt en geïmporteerd vanuit China. Daarnaast levert EINHELL private label artikelen aan diverse ( internationale) retail organisaties. Naast verkoop verzorgt EINHELL Benelux ook de after-sales service binnen Nederland, België en Groothertogdom Luxemburg. EINHELL staat garant voor kwaliteit en garandeert dit met een fabrieksgarantie van minimaal 24 maanden.

Door jarenlang onderzoek en goed luisteren heeft EINHELL Benelux  gekozen voor een mix van artikelen welke de Belgische, Nederlandse en Luxemburgse consument graag wil. EINHELL producten worden uitsluitend verkocht via een netwerk van distributeurs en niet rechtstreeks aan de consument.

Om er zeker van te zijn of wij een bepaald artikel kunnen leveren vragen wij u contact op te nemen met de afdeling verkoop van EINHELL Benelux. Wij zullen u graag adviseren en zo kunnen wij hopelijk een teleurstelling voorkomen. EINHELL bestaat al meer dan 45 jaar en is gespecialiseerd in het ontwerp, de ontwikkeling en verkoop van elektrisch gereedschap op het gebied van Powertools, Stationair- en Tuingereedschap. Dit wordt gedaan via verschillende assortimenten die zijn ondergebracht in de productlijnen EINHELL RED en EINHELL BLUE. Binnen deze productlijnen zijn inmiddels meer dan 500 verschillende artikelen te vinden welke worden ontwikkelt en geïmporteerd vanuit China. Daarnaast levert EINHELL private label artikelen aan diverse ( internationale) retail organisaties. Naast verkoop verzorgt EINHELL Benelux ook de after-sales service binnen Nederland, België en Groothertogdom Luxemburg. EINHELL staat garant voor kwaliteit en garandeert dit met een fabrieksgarantie van minimaal 24 maanden.

Door jarenlang onderzoek en goed luisteren heeft EINHELL Benelux  gekozen voor een mix van artikelen welke de Belgische, Nederlandse en Luxemburgse consument graag wil. EINHELL producten worden uitsluitend verkocht via een netwerk van distributeurs en niet rechtstreeks aan de consument.

Om er zeker van te zijn of wij een bepaald artikel kunnen leveren vragen wij u contact op te nemen met de afdeling verkoop van EINHELL Benelux. Wij zullen u graag adviseren en zo kunnen wij hopelijk een teleurstelling voorkomen.

EINHELL Goed gemaakt!
Recentelijk zijn de vestigingen van Einhell in Frankrijk,
Nederland en België samengevoegd tot een nieuw bedrijf;
Einhell SAS. De hoofdvestiging bevindt zich in Frankrijk, waar alle
Franstalige klanten terecht kunnen. Voor alle Nederlandstalige
klanten veranderd er weinig. Alle contactgegevens blijven gelijk.
Vanuit ons nieuwe kantoor in Breda staat we voor u klaar.

Momenteel wordt er hard gewerkt om de websites van Nederland,
België en Frankrijk te integreren in een nieuwe website. Wij hopen
u in Januari 2016 te verwelkomen op onze nieuwe website.


Nieuwe Bedrijfsgegevens:
Einhell SAS
Hoofdvestiging:
33 rue des Vanesses
BP 59018 Villepinte
95945 Roissy Charles de Gaulle Cedex
Frankrijk

Kantoor Nederland:
Schapenweide 1A3
4824AN Breda
Nederland

Registratie nummer KvK Frankrijk: 50836917000016
BTW nummer: FR93508369170

Contact gegevens